Menu Sluiten

Logofruit® komt op tegen kanker!

En daarmee iedereen die Logofruit® bestelt ook! Want voor elke verkochte logoappel, schenken we 2 eurocent aan Kom op tegen Kanker. 

Dagelijks krijgen maar liefst bijna 200 Belgen te horen dat ze aan deze verschrikkelijke ziekte lijden. Ook wij hebben van dichtbij moeten meemaken wat kanker met een mensenleven doet. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat goede doelen die zich inzetten, voor de strijd tegen kanker, ondersteund worden.

Kom Op Tegen Kanker streeft naar een betere levenskwaliteit van kankerpatiënten en strijdt voor een wereld zonder kanker. Als voortrekker en aanspreekpunt voor de Vlaamse Gemeenschap zetten ze talrijke zorgprojecten op poten. Bovendien investeren ze sterk in innoverend kankeronderzoek. Zo dragen ze bij aan een grotere genezingskans en een optimale behandeling voor kankerpatiënten.

Het initiatief, om Kom op tegen Kanker te steunen, is spontaan ontstaan in 2012.  In 2013 konden we onze eerste cheque (t.w.v. € 3.791) overhandigen aan deze organisatie. In 2016 liep dit bedrag zelfs op tot €7.000

Onze zaakvoerder, Karel, fietst zelf ook elk jaar mee voor de 1.000 Kilometer voor Kom op tegen Kanker.  Mede omdat hij zelf kanker overwon, ligt dit initiatief hem zeer nauw aan het hart.

Kom mee op tegen kanker met Logofruit®!

Geef je evenement, beurs of marketinggadget net dat tikkeltje meer met Logofruit®!

Vul ons offerteformulier in, upload je logo, afbeelding of tekst en wij bezorgen jou een prijsvoorstel én ontwerp van je logoappels.