Menu Sluiten

Waarom Logofruit®?

Zet je tanden in je merk

Sustainability en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk worden steeds belangrijker, zowel in het dagelijks als in het bedrijfsleven. Meer en meer bedrijven zetten zich in om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zorg dragen voor je bedrijf is zorgen voor je personeel én je omgeving. Wij willen je graag helpen deze visie ook op het vlak van marketing verder te zetten.

Logofruit® is een gezonde en ecologische  manier om je reclameboodschap over te brengen, je bedrijf in de kijker te zetten of simpelweg als relatiegeschenk. Op een event of opendeurdag, bij de lancering van een nieuw product of gewoon om al je medewerkers te bedanken, de keuze is aan jou.

Logofruit® - logoappel - brabantia

Een appel of peer met jouw logo is niet alleen ecologisch maar ook nog eens origineel. Van een zoveelste pen of mok zal niemand meer opkijken. Kies dus deze keer eens voor een verrassend en groen alternatief. Onze logoappels beperken daarbij ook nog eens de gigantische afvalberg en zijn volledig zero waste. 

Je beslist helemaal zelf wat er op jouw logoappel gedrukt wordt. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een logoappel. Zolang het maar binnen een cirkel van 3,5 cm past, is alles mogelijk. Jouw logo uiteraard of boodschappen zoals “Bezoek onze website”, “Neem eens een kijkje in onze winkel”,… zijn maar enkele voorbeelden. Maar ook simpelweg “Welkom” of “Beste Wensen” zijn mogelijk. 

Onze logoappels zijn al bestelbaar vanaf 50 stuks voor levering binnen België en Luxemburg. We leveren vanaf 300 stuks in het buitenland.

Perfect bedankje voor jouw evenement

Een sprookjeshuwelijk of een nieuwe oogappel in de familie? Logofruit® kan ook perfect gebruikt worden als geschenkje bij een huwelijk, babyborrel, verjaardagsfeestje, communie en zoveel meer. Een gezond bedankje met een originele afbeelding of tekst wordt door iedereen wel gesmaakt. 

Je kan onze logoappels perfect als particulier bestellen. We leveren deze dan bij jouw thuis of gewoon direct op de plaats van je evenement. Kies uit onze bestaande opdrukken of laat je eigen ontwerp maken (+ clichékost). Dit cliché kan uiteraard steeds door jou hergebruikt worden.

Onze logoappels zijn al te bestellen vanaf 50 stuks voor levering binnen België en Luxemburg. Vraag je vrijblijvende simulatie op een appel en prijsvoorstel. Op maandag is de levering gratis. 

Logofruit® - Logoappel - appelbak
Logofruit® - logoappel - hartappel

Neem zeker ook eens een kijkje in onze logotheek. Hier staan al onze reeds bestaande cliché's.
Vind je hier wat je zoekt? Dan valt je clichékost alvast weg. 

Geef je evenement, beurs of marketinggadget net dat tikkeltje meer met Logofruit®!

Vul ons offerteformulier in, upload je logo, afbeelding of tekst en wij bezorgen jou een prijsvoorstel én een ontwerp van je logoappels.